27 Şubat 2014 Perşembe

Başarı Mektuplarıyla Vajinismus Tedavisi Ankara

Son yazımızda sizlere, tedavi ettiğimiz onlarca hastamızdan bize gelen ve bizimle paylaştıkları mektupları bildireceğiz. Bize gönderdikleri başarı mektuplarıyla vajinismus tedavisi Ankara'nın prestijini ve emeklerinin karşılığını almalarına destek olan tüm hastalarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.

İşte size vajinismus ile başı dertten olan bir hastamız: Ben Fadime Rize'de oturuyorum. Evlendiğimde noluyo dedim, eşimle bi türlü ilişkiye giremiyorduk ve ne yaptıpsakda beceremedik bir türlü. Ula bu sorunu nasıl aşarız diye düşünürken, bir sabah televizyon programında vajinismus tedavisi ankara'dan bahsediliyordu. Beyimle vakit kaybetmeden hemen sizi aradık ve randevu alıp geldik Ankara'ya. Ofisinizde bayanların bizi güleryüzlü şekilde karşılaması güzel bir şekilde ağırlamasını söylemiyorum bile. Çok rahattık. Bende biraz cesur olduğumdan, hocayla herşeyi konuştum. Kendisi bize her halini anlattı ve nasıl tedavi olacağımızı, sonrasında da bu sorundan eser kalmayacağını anlattı. Bizde kabul edip, zaman kaybetmeden atlatalım dedik. Şaka gibi ama 1. günümüzde vajinismustan eser kalmamıştı. Teşekkürler Vajinismus hocası. Teşekkürler vajinimus doktoru.

Başka bir hastamız ise, yine aynı sorunu yaşıyor, İstanbul'da oturuyor ve gitmediği doktor ve merkez kalmıyor ama, yinede bu sorun kurtulamıyor. Kendisi son çare olarak yine bizimle iletişime geçmek istiyor. Ankara'ya ilk gelişiyle birlikte, vaginismustan kurtulan Melek Hanım mutluluğunu bizimle paylaşmak istiyor. Melek Hanım 30 yaşında. Vajinismusla tanıştığında gençliğinin en güzel zamanlarıydı ancak eşiyle özel zamanlarını güzel bir şekilde geçiremiyorlardı. Bizimle tanışıp bize başvurdular. Bizde kendilerine gereken tüm konularda bilgilendirdik. Sonrasında hemen tedaviye geçtik. Tedavileri 4 gün sürdü. Bu sayede Melek Hanım korku, panik yaşamaz oldu. Eşini itmiyor, anlatıklarına göre sorunsuz bir şekilde ilişkiye girebildiklerini ve kısa sürede çocuk sahibi olmak istediklerini dile getiriyor. Tabi bizde kendileri hak veriyor ve onların tedavilerinde gereken tüm desteği sağlıyoruz. Ne de olsa Vajinismus Tedavisi Ankara, buna benzer bir çok vakalar da hastalarının yanında olmaktan gurur duyuyor.

Sizde zaman kaybetmeden vajinismus ankara ile tanışmak istiyor ve tedavi olmaktan korkuyor, cesaret edemiyor, ama kesin bir çözüm istiyorsanız, daha fazla zaman kaybetmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bayan Asistanlarımız size gerekli tüm desteği sağlayacaklardır. Teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder