22 Şubat 2014 Cumartesi

Vajinismus Ne Demek

Vajinismus ne demek diye bir çok hasta veya bu problemi yaşayanlarla birlikte bu problem hakkında bilgi almak isteyen kişilere açıklayacak olursak; vajinismus nedir: kadınlarda cinsel ilişki esnasında cinsel birleşmenin gerçekleşememesi veya diğer adıyla ağrılı ve acılı gerçekleşmesi durumuna diyoruz.



Son günlerde bu problemi yaşayan insanlar vajinismus nedir diye sorup duruyorlar. Bu yazımızda sizlere vajinismus nedir nasıl tedavi edilir, vajinismus hastalarının yaşadıkları problemler üzerine gerekli tüm bilgileri aktaracağız. Şimdi sıkı durun, vajinismus nedir ki problem edelim ve yıllarca bu problemi yaşayalımki. Vajinismus yıllardır yaptığımız çalışmalar ve tedavi ettiğimiz 2500'den fazla hastamızdan da anlaşılacağı üzerine vajinismustan 3 -4 günde kurtulabildiği, bir daha asla aynı sorunu yaşamadan cinsel hayatımıza devam ettiğimiz gözlemlenmektedir.

Peki vajinismus tedavisi nasıl yapılıyor diye kısaca özetleyecek olursak; Bu problemden müzdarip kişiler tarafımıza başvurduklarında kendilerine gerekli olan jinekolojik muayene yapılır ve muayene sonrası vajinismus seviyesi belirlendikten sonra, hastamıza özgü bir tedavi planı çıkartılır. Bu plan dahilinde bayan asistanlar hastanın rahat ve konforlu şekilde egzersizlerini yapmasına, egzersizlerde rahatsız edici durumları yaşamamak için, kendilerine gerek psikolojik gerekse manevi desteği sağlamaktadırlar.

Bu sayede bir çok vajinusmus hastası bu sorunu kısa sürede sorunsuz bir şekilde atlatabilmektedir. Bu konuda hastalarımızdan gelen başarı mektupları bizi öyle mutlu etmektedir ki, bize gelen mailler ve mektuplar bunun açık göstergesidir. Tedavilerde yardımcı olan çalışanlarımıza şükranlarımızı sunmak gerekmektedir. Kendileri vajinismus sorunu yaşarken, bizlere geldiklerinde bir çok hastamız bu sorunla yıllardır başbaşa kalmış, çare bulamadan özgüvenlerini yitirip, ağlayıp, hergeçen gün umutlarını tüketmiş ve çözümü olmadığını düşünmekle kalmıştır. Aslına bakarsanız öyle bir şey yok. Vajinismus doğru teknik ve tedaviler ile kısa sürede tedavi edilebilmektedir.

Vaginismus iseniz ne zaman tedavi olmak en doğru zaman diye soranlara en güzel cevap vakit kaybetmeden bu sorunla yaşamaktansa en kısa sürede vajinimustan kurtulun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder