22 Şubat 2014 Cumartesi

Vajinismus Nedir Konulu Haber Başlıkları

Yaratılıştan dolayı kadınların bir çoğunda görülen vajinismus problemi, günümüzde bir çok gazete, dergi ve internet sitelerinde vajinismus nedir nasıl tedavi edilir gibi konu başlıklarıyla yer almaktadır.

Bu haber başlıklarını kısaca özetleyecek olursak; Son zamanlarda vajinismustedavisi.com.tr adresinde yayınlanan vajinismus nedir adlı yazılar, birçok hasta tarafından okunmakta ve sosyal medya araçlarında paylaşılmaktadır. Taraflarından yapılan tedavi ve terapiler ile adından bir çok yerde söz ettiren Süleyman Eserdağ, 2003 yılından bu yana binlerce hastayı tedavi ettiği görülmektedir.



Bunun yanısıra son günlerde yerel gazetelerde yer alan, vajinismus nedir konulur başlıklara göz attığımızda ise, ülkemizde sadece büyük şehirlerde değil, bir çok ilimizde de görülmekte olduğu gözlemlenmektedir. Peki bölgeler nereler derseniz, doğusundan tutun ülkenin batısına, güneyine kuzeyine kadar bir çok bölgede görülmektedir. Hastaların çoğunluğu vajinismus olduğundan bi haber internette veya yerel gazetelerde yayınlanan vajinusmus nedir haberlerini okuyarak öğrenmektedir.

Ulusal basında bile vajinimus nedir diye bir çok başlıkla, sağlık köşelerinde köşe yazıları ile bile karşılaşmak mümkün. Bir çok yazar bu konuda makaleler yazmakta, yazılar göndermekte ve sözlü videolarda bile anlatmaktadırlar.  Hatta son zamanlarda bir çok televizyon programında bile sağlık konulu programlarda vaginimus nedir diye söyleşiler ve konular anlatılmakta ve tedavi için nelere dikkat edilmesi gerektiği, hangi uzman bu konuda daha başarılı, hangi tedavi merkezleri bu konuda hizmet verdiğine kadar bilgileri aktarmaktadırlar.

Peki bu vajinismus sorunu neden bu kadar çok gündeme gelmekte diye soranlara cevap verecek olursak; aslına bakarsanız vajinamus artık bir hastalıktan ziyade bir çift problemi haline gelmeye başladı. Bu problemi yaşayan bir çok çift, nasıl yapacaklarını, nasıl kurtulacaklarını bilmemektedirler. Bundan ötürü de binlerce çift vajinismustan kurtulalım derken, maddi manevi bir çok kayıp yaşamaktadırlar. Bu kayıplarla kalmayıp, sosyal ve kültürel olarak iyi düzeydeki bir çok insan, sosyal yaşantıdan uzak, aile yaşamından uzak, çevresinde mutsuz görünen, hiç birşeyden keyif almayan ve ruhsal çöküntüye uğrayan bireyler haline gelmektedir. Peki bu durum hoşmu diyecek olursak, kesinlikle hayır. Neden insanlar bu sorunu yaşamak yerine kısa sürede kurtulmasınlar ki, işe size çözüm, yazımızın devamını bekleyin, sizlere vajinismus tedavisinde en güncel bilgileri aktaracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder