22 Şubat 2014 Cumartesi

Vajinismus Nedir

Vajinismus nedir diye açıklayacak olursak: vajinismus vajinada yer alan pelvik yani taban kaslar diye adlandırdığımız kasların kasılması sonucu, cinsel ilişkinin gerçekleşmemesi veya çok küçül bir ihtimalle ilişkinin gerçekleşmesi durumunda ağrılı acılı bir şekilde gerçekleşmesi durumuna denmektedir.

Vajinismus ne demek diye bir çok hastamızdan mail, telefon ve sözlü olarak sorular almaktayız.  Gerek web sitemizde gerekse, gazete ve dergilerde bu konuyla ilgili bir çok açıklama ve yazılar yazmış bulunmaktayız. Vajinismus nedir diye soran hastalarımız istedikleri zaman web sitemize girip, vajinismus nedir ile ilgili bir çok makaleyi gözden geçirip, tüm detayları daha ayrıntılı öğrenebilirler.



Günümüzde bir çok hastanın ilişki esnasında yaşadıkları problem ile birlikte, ilişkiye girememelerinden ötürü, bu nedir şimdi, ne demek oluyor bu diye şaşırıp kalmaktadırlar. Sonra cinsel ilişkiye girememe durumunu internetten veya güvendikleri eş dosttan araştırmaya başlarlar. Sorunun ne olduğunu öğrendikten sonra hemen vajinismus tedavisi yapan uzmanlar veya merkezler araştırmaktadırlar.

Ankara ofisimizde 2003 yılından bu yana 2500'den fazla hastamızı tedavi ettik. Sizde vajinismus sorunu yaşıyorsanız, 3 veya 4 günde bu problemden kurtulabilirsiniz. Tarafımızdan yapılan tedaviler ile bir çok hastamız kısa sürede vajinismus nedir diye sormak yerine vajinismus sorunundan kurtulmuşlardır. Yaptığımız tedaviler ve hastalara olan yaklaşımlarımız sayesinde, bir çok hastamız rahat ve huzurlu bir şekilde tedavilerini sonuçlandırıp, mutlu bir şekilde evlerine gitmektedirler.



Sizde bu problemi yaşıyor, yıllardır vajinismus nedir, nasıl tedavi olurum diyorsanız, daha fazla zaman kaybetmeden bu konuda uzman bir doktorlar veya bu konuda belirli bir tecrübe kazanmış merkez, klinik veya müessese de tedavi olabilirsiniz. Tedavilerde hastalara yardımcı olmak ve onların etik kurallarını ihlal etmemek için, bayan asistanlar onlara gerekli tüm desteği sağlamaktadırlar. Aklınıza takılan tüm soru ve sorunlarınızda, vajinismus ne demek, vajinismus nedir gibi sorularınızın cevapları ile birlikte, tedavinin nasıl olacağını, tedavi de yaşayacağınız zorluklarını ve tedaviden sonraki süreçler hakkında tüm bilgileri vermek için hazır durumdalar.

Daha fazla zaman kaybetmeden, web sitemizde yer alan iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilir, randevu alabilir veya sitemizde yer alan bilgilerinden detaylı tüm bilgileri alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder