18 Şubat 2014 Salı

Vajinismus Sonrası Yaşanan Durumlar

Vajinismus olduğunu öğrenen bir çok kadın, bu sorunla nasıl baş edeceğini düşünürken, bir çok hasta da tedavi olup, bu sorundan tamamen kurtulmuş oluyor. Bazı kadınlar vaginimusun ne olduğunu daha önce basın veya medyadan öğrenmiş olduğundan rahatlıkla tedavi sürecini ve nasıl tedavi olacağını araştırabiliyor. Ancak birçok hasta ise, vajinismusun ne olduğunu bilmediği için genellikle internetten veya arama motorların yada arkadaş çevresinden ilişkiye giremediğini, bu sorunu nasıl aşacağını düşünüp durmaktadır. Daha sonrası arama motorlarından google, yahoo, bing veya yandex gibi arama motorlarından ilişkiye girememe gibi araştırıp, probleminin aslında vajinismus olduğunu öğrenmektedir.
Bu problemin tam olarak ne olduğunu öğrendikten sonra, hemen vajinismus tedavisi nasıl olur diye başlıyor araştırmalara. vajinismus tedavisinin evde tek başına aşabileceğini düşünen hasta egzersizler ve buna benzer tedavi seçenekleri sorunu aşmaya çalışırken, sorun daha da ilerlemiş olup, kişileri çıkmaza sürüklemektedir.
Bir çok hasta ise, vajinismus tedavi merkezlerini araştırıp, bir merkezde tedavi olma yoluna gitmektedir. Bir kısmı ise, vajinismus probleminden sonra hayal kırıklığına uğramışlık, cinsel hüsran ve ruhsal çöküntü yaşamaktadır. Bunu kısa sürede aşmak için, hemen bir devlet hastanesine gider veya vajinismus tedavisi devlet hastanesi diye araştırıp, vajinismus sorunu tedavi eden devlet hastanelerini araştırmaktadır. Ancak bu tedavi için kamu hastaneleri yeteri kadar bilgi ve tecrübeye sahip değildir.
Bu sorunla yaşamak yerine kısa sürede aşmak isteyen hastaların çoğunluğu bu konuda uzmanlaşmış, bir merkez tarafından tedavi olma yollarını araştırmaktadır. Yaptıkları arama ve araştırmalda bu konuda merkezin ne kadar uzman olduğunu ve bu konuda ne kadar çok hastayı tedavi edip, ne kadar hastanın bu konudan memnun olduğunu, vajinismus tedavisi sonrası sorundan tamamen kurtulup kurtulamadığına bakmaktadır.

Merkezimiz 2003 yılından bu yana binlerce hastanın vajinismus sorunun tamamen kurtularak sonrasında hiç bir şekilde yaşamalarını engelleyip, mutlu bir şekilde hayatlarına devam etmelerine yardımcı olmuştur. Sizlerde bu sorunla yaşamak yerine, vajinismus ne demek vajinismus hastalığını nasıl çözerim, nasıl tedavi olurum gibi sorularla kafanızı kurcalamak yerine en kısa sürede bu konuda uzman bir merkezden ve bir uzmandan destek almanızı ve kısa sürede vajinismus denen problemden kurtulmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder