27 Şubat 2014 Perşembe

Vajinismus Tedavisi Ankara’ya Gelen Mutlu Hastalar

Bugün binlerce hasta vajinismus tedavisi Ankara'da tedavi olmanın ayrıcalığını yaşamakla birlikte, mutluluklarını da bizimle paylaşıp bizimle beraber yaşamaktadırlar. Vaginismus Tedavisi Ankara da gelen hastalar, sorunlarından tamamen kurtulmanın yanı sıra mutlu bir evliliğin temellerini de atmış oluyorlar. Tarafımızdan tedavi ettiğimiz onlarca, yüzlerce hatta binlerce hasta, burada kendilerine sunulan ayrıcalıkla birlikte, bizimle tanışmanın mutluluğunu, bizse binlerce hastanın sorunsuz bir evlilik yaşamalarının gururunu yaşıyoruz.



Öncelikle hastalarımızın bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz, ve Vajinismus Ankara'ya tedavi için gelen hastalarımızdan bazılarının düşüncelerini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Melike hanım 42 yaşında 5 yıllık evli ve çocuk özlemi ile evlendiğini, ancak çocuk yapmak önceliği olan vajinimusu aşamadığını bunun için bizimle tanışmanın ayrıcalığını yaşadığını dile getirmektedir. ''Daha önceleri internette sörf yaparken tesadüf web sitenize girmiştim ve vajinismus nedir bunu öğrenmiştim. Sonrasında evlendiğimde başıma geldiğinde çok şaşırmamıştım açıkçası. Hemen aklıma siz geldiniz. Neden bir Ankara yolculuğu yapmıyorum ki dedim. Eşimle birlikte Ankaranın yolunu tuttuk. Siz bizi sitenizde olduğu gibi detaylı bilgilendirdikten sonra hemen tedaviye geçtik. Şaka gibiydi, 3-4 gün gibi kısa bir sürede vajinimustan kurtulmuştum. Yaşasın artık vaginismus hastalığı diye birşey kalmamıştı. Tabi kide sizlerin sayesinde.

Ünzile Hanım ise bizimle Çorumdan iletişime geçiyor. Ankarayı çok sevdiklerini, oraya bunun için geleceklerini hiç düşünmediklerini dile getirdi. ''Daha önceleri eşimle birlikte Ankara'ya kaçamak yapmak için giderdik. Ancak evlendikten sonra vajinumus olduğumu öğrendiğimde, yine yolumuz Angara'ya düştü. Vajinismus Tedavisi Ankara ile tanışmamız bu sayede oldu. Bu sorunla yaşamak yerine problemi kökünden kazımak için, sizi tercih ettik. Daha önce evli bir arkadaşım vajinümüs sorunu yaşadığını bildiğimiz için, nasıl tedavi olduğunu ve nerede olduğunu bizimle paylaşmıştı.

Bizde vakit kaybetmeden ofisinizle iletişime geçerek hemen tedavi olmaya karar verdik. Sizin sayenizde de 2 günde vajinismustan kurtulduk. Sizlere Çorumdan selamlarımızı ve teşekkürlerimizi gönderiyoruz. Hepiniz o güler yüzünüzü, hastalara olan ilginizi ve de en önemlisi, başarınızı asla kaybetmeyin. Çünkü çok zor bir durum bu illet. Herkesin başına gelebiliyor ve bizi bizden başka ve sizden başka da kimse anlamıyor. Herkese kolaymış gibi gelse de inanın dostlar çok zor. Teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder