26 Şubat 2014 Çarşamba

Vajinismus Tedavisi Hasta Problemleri

Vajinismus tedavisi sonrasında veya öncesinde bir çok hastamız gerek psikolojik gerekse maddi manevi bir çok sorun yaşamaktadır. Peki bu sorunlara neler neden olmaktadır diye soracak olursanız: Bir çok merkez vajinismusu kısa sürede, hatta 15dk'da bile tedavi ettiğini öne sürmektedir. Ancak bunlar reklamdan ibaret olup, hiç bir bilimsel ve bilinçsel yanı yoktur.

Çünkü vajinismus tedavisi uzmanlık, bilgi ve tecrübe isteyen bir sorun olup, doğru merkezde doğru uzman tarafından muayene edilip, seviyesi belirlenerek uygun tedavinin yapılması gerekmektedir.
Vajinismus tedavisi ankara merkezimizde yapılan doğru tedavi teknikleri ile hastalarımız kısa sürede vajinismus sorunundan kurtulabilmektedirler.


Tedavilerde yanlış yapılan uygulamalar ve teknikler yüzünden bir çok hasta maddi ve manevi çöküntülere uğramaktadırlar. Peki bu çöküntüler neler ve neden ortaya çıkıyor dersek; Bu sorunu yaşayan hastaların çoğu sorununun vajinismus olduğunu öğrenmeden önce, ilişkiye girememe, ağrılı ve acılı ilişki gibi tarif etmek. Bu süreçte yaptığı araştırma ve çevreden edindiği bilgilerle sorununun vajinismus olduğunu öğrendiğinde hasta öncelikle bu sorunu nasıl aşacağım yönünde tedavi tekniklerine ve tedavi yollarına bakmaktadır. Sonrasında evde uyguladıkları tedaviler ve teknikler yüzünden sorunu aşamamakla birlikte, ruhsal olarak çöküntüye uğramaktadır.

Daha sonra, alkol, uyuşturucu ve birçok bilimsel olmayan yollara sorunu aşmaya çalıştıklarında yine aynı senaryo ile karşılaşmaktalar ve başarısız olmaktalar. Bu yüzden de özgüvenlerini kaybedip, sorunu aşamayacaklarını düşünmekteler. Daha sonra tedavi için merkez araştırmasına girip, tedavi için gittikleri merkezde yanlış veya etik olmayan davranış ve tedavi ile hastalar maddi olarak kayba uğramakla birlikte, özgüvenlerini iyice yitirip, bu sorunu aşamayacaklarını düşünmekteler.

Aylarca hatta yıllarca denemeler ve merkezlere gitmekten ötürü sorunu aşamayan hastalar tam umudunu kestiği noktada, merkezimiz sizin özgüveninizi kaybetmenizi, psikolojik sorunlar yaşamamanızı ve maddi-manevi kayıplardan uzak olmanız için, gerekli tüm desteği sağlamaktadır. Bu sayede yukarıda bahsettiğimiz sorunların hiç birini yaşamayacak, vajinismus tedavisi ile bu sorundan tamamen kurtulacaksınız.
Siz siz olun, kulaktan duyma, bu konuda uzmanlığı olmayan, etik veya ahlak dışı tedavi uygulayan uzmanlar ile, çevrenizdeki insanların bu konulardaki söylemlerinden uzak olun. Konusunda uzman bir hekim ve tedavi merkezinde tedavi olmanız için geç değil. Sizde 3 günde %100 tedavi başarısı ile vajinismustan kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder