26 Şubat 2014 Çarşamba

Vajinismus Tedavisinde Uzman Merkezimiz

Vajinismus problemi artık sorun olmaktan çıkmıştır. Günümüzde bir çok merkez ve uzman her ne kadar başarılı ve kısa sürede, özelliklede tek seansta çözüm gibi yazılarla tanıtım yapsada, en doğru tedavi ve çözüm, vajinismus sorununun boyutuna göre 3 ila 4 günde çözülmesidir. Nedeni ise, hastalığın kalıcı olarak tedavi edilmesi ve bir daha aynı problemle hastanın karşılaşmaması içindir.

Vajinismus tedavisi olan bir çok hasta psikilojik sorunlarla birlikte, ailevi problemleride yaşamaktadır. Ancak merkezimizde yapılan bilinçsel ve bilimsel tedaviler ile, vajinismus sorunu hastalık olmaktan çıkıp, tarihe karışmaktadır. Evet yanlış duymadınız, başarılı bir vajinismus tedavisi ile bu sorundan tamamen kurtulabilirsiniz.

Merkezimizde tedavi olan bir çok hastamız, gerek merkezimizle ilk tanıştıklarında, gerekse tedavi süreci ve sonrası için bir çok memnuniyet dolu mektuplarını bizimle paylaşmışlardır. Web sitemizde ki başarı mektuplarını okuyarak sizde vajinismus tedavisi sonrası vajinismus probleminden tamamen kurtulan hastalarımızın başarı mektuplarını okuyabilir, web sitemizde bulunan iletişim araçları sayesinde bizimle iletişime geçip, aklınıza takılan tüm soruları sorabilir ve destek alabilirsiniz.

Merkezimizde yapılan tedavi ve seanslarda hastalarımızla tamamen bayan asistanlarımız ilgilenmekte olup, tüm sorun ve sorularında onlara yardımcı olmaktadırlar. Bu sayede bir çok konuda erkek uzmanla konuşmaktan çekinen hastalarımız, bayan asistanlar sayesinde soruları açıkça dile getirebilmekte ve tedavi sürecinde daha dolay bir vajinismus başarısı elde etmektedirler.

Vajinismus tedavi sonrasında bir çok hastamız, hemen çocuk sahibi olmak istemektedirler. Merkezimizde yapılan, doğum süreci kontrol ve tedaviler ile sizlere hamilelik sürecinde de yanınızda oluyor, hamile kalamayan hastalarımızın tüp bebek tedavisi sürecinde de onlara destek oluyoruz. Sizleri bilimin ışığında uzman ellerde tedavilerinizi gerçekleştirip, en sağlıklı ve mutlu bir aile yaşamına adım atmanıza yardımcı oluyoruz. Merkezimizde bulunan aile danışmanları ve psikologlar sayesinde de sizlerin gerek önceki vajinismus tedavilerinde yaşadığınız problemleri kolaylıkla atlatmanız, cinsel problemlerinizde sizleri eğitmek ve psikolojik destek sağlamak için, aile danışmanları ve uzman psikologlarımız her zaman yanınızda olacaktır.
Sizde biran önce vajinismus sorunundan kurtulmak, uzman ellerde tedavi olmak ve başarıyla sonuçlanan vajinismus tedavisi ile 3 günde bu sorundan kurtulup, evinize yuvanıza dönebilir, mutlu ve sorunsuz bir cinsel hayat yaşayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder