18 Şubat 2014 Salı

Vajinismus

Vajinismus halk arasında kadınların ilişkiye girememesi veya ilişkinin ağrılı acılı şekilde gerçekleşmesi durumuna denmektedir. Birçok çift vajinismus sorunundan dert yanmakla birlikte tedavisi için bir çok yönteme başvurmaktadır.
Vajinismus kelime anlamının yanında vaginismus, vaginimus gibi anlamlarda da kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra vajinismus, vajinimus gibi anlamlara da gelmektedir. Tıp dilinde ise vajinismus olarak ifade edilmektedir. Vajinismus ne demek diye bilimsel olarak ifade edecek olursak; Vajinada bulunan pelvik taban kaslarının kasılması sonucu, kadının ilişkiye müsaade etmemesi durumuna denmektedir.
Bu sorun yurtiçinde ve yurtiçinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa gibi bir çok şehrimizde sık görülmektedir. Bununla birlikte bir çok meslek grubunda, öğretmenlerde avukatlarda ve doktorlarda bile görülmektedir. Vajinismus ile başa çıkmak ve kısa sürede kurtulmak için, doğru uzman, doğru merkez ve doğru tedavi ile gerçekleşmektedir. Vajinismus sorununun en doğru tedavilerinden birisi ise, bilimsel ve bilinçsel şekilde hasta dostu yani hastanın istemediklerinin dışında hastanın isteği dışında olan tedavi metotlarının uygulanmadan hastanın uygun gördüğü teknik ve metotlarla yapılan tedavilerdir.
Vajinismus problemi, kişilerin cinsel probleminin yanı sıra psikolojik problemlerinde ciddi bir artış gösterdiği ortaya çıkmıştır. Yapılan son çalışmalar ve araştırmalar günümüzde vajinismus sorunun yaşayan kadınların bir çoğunda, ailevi problemler ile birlikte, manevi yıkıntıları da beraberinde getirmektedir. Sorunun kökten çözümü ve tamamen ortadan kalkması için, kişilerin zaman kaybetmeden en kısa sürede tedaviye başlamaları ve sorunla yaşamak yerine, vajinismusun olmadığı bir yaşam sürmeleri onlar için yukarıda bahsettiğimiz hususların tamamen ortadan kalkarak mutlu bir hayat sürmelerine engel yoktur.
Sizde bu problemi aşıp, vajinismusun olmadığı bir yaşam sürmek için zaman kaybetmeden kliniğimizle iletişime geçebilirsiniz. Merkezimizde bulunan bayan asistanlar ile bayan psikoloğumuz sayesinde 3 günde vajinismus probleminden kurtulabilirsiniz. Tedavi başarı oranı, yaptığımız incele ve araştırmalar ile ve de bize hastalarımız tarafından gönderilen başarı mektupları ile baktığımızda %100 başarı oranı olduğunu görmekteyiz.
Web sitemizde vajinismus - vajinismus nedir - vajinismus tedavisi - vajinismus tedavisi ankara gibi konularda tüm detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Sizde vajinismusun olmadığı bir hayat ve yaşam istiyorsanız zaman kaybetmeden merkezimize başvurunuz. Merkezimizde hijyeni konfor ve huzurlu bir şekilde vajinismustan kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder